پودر جاذب رطوبت پایه سدیم مخصوص نوار بهداشتی (Sodium polyacrylate for Sanitary Napkin)
در حال بارگذاری ...

پودر جاذب رطوبت پایه سدیم مخصوص نوار بهداشتی (Sodium polyacrylate for Sanitary Napkin)

– پودر سوپر جاذب  با قدرت جـذب 500 تـا 600 برابر وزن محصول.

– افزایش حجم 30 تا 60 برابر حجم اولیه محصول.

– قابلیت جذب رطوبت، آب سایر مایعات غلیظ و رقیق با سرعت بالا زیر 30 ثانیه.

– فاقـد هـر گونـه مـواد سمی و مضر برای انسان.

– قابل مصرف در محصولات سلولزی و بهداشتی (نوار بهداشتی بانوان ، پد سینه بانوان ، زیرانداز بیمارستانی).

– قابل استفاده در فرایندهای شیمیایی.

– پالت های 900 کیلویی یا 800 کیلویی بصورت جامبوبگ  یا کیسه های 20 -25 کیلویی پالت های 900 کیلویی.

– مطابق با آنالیز درخواستی.

– مواد زیست تخریب پذیر و قابل کمپوست سازگار با محیط زیست مبتنی بر نشاسته.

– مطابق با ASTM D6400، EN 13432 استاندارد اروپایی.

– کیفیت تایید شده توسط FDA، REACH، ISO، SGS.

شرکت بازرگانی مانی سلولز تامین آمادگی خود را در جهت تامین داخلی انواع ملزومات سلولوزی از داخل و خارج از کشور، پذیرش و اخذ پروفرما، ثبت سفارش و واردات انواع کاغذ و مقوا از کارخانجات معتبر دنیا اعلام می نماید.

جهت اطلاعات بیشتر  با ما در ارتباط باشید.

اگر این محصول مفید بود، آنرا به اشتراک بگذارید.

در حال بارگذاری ...

توضیحات

پودر جاذب رطوبت (SAP)، که به سوپر جاذب هم معروف است، از نظر ظاهری موادی خشک و شبیه به شکر بوده و ذرات آن گرانولی است. این پلیمر ها می توانند مقادیر زیادی آب و یا دیگر محلول های بر پایه آب را جذب کرده و در خود نگهداری کنند. به همین دلیل به این نوع پلیمر ها اصطلاحا پلیمر های آب دوست می گویند. سوپر جاذب دارای یک شبکه سه بعدی می باشد که می تواند مقادیر بسیار زیادی از آب را در خود نگه دارد. به دلیل این توانایی در موارد متنوع و گسترده ایی مورد استفاده قرار می گیرد از جمله صنایع سلولوزی بهداشتی ، کشاورزی ، حفاری ، تولید بتن ، تولید کابل جاذب های رطوبتی و …. هر جا که نیاز به جذب آب ممانعت از نفوذ رطوبت و یا حفظ رطوبت در بستری پایدار باشد سوپر جاذب کاربرد دارد.

پودر جاذب رطوبتی، یا همان سیلیکاژل دارای شبکه سه بعدی و بر پایه پتاسیم است و از باندهای آزاد هیدروژن تشکیل شده است. جالب است بدانید که این ماده،  200 تـا 500 برابر وزن خودش قدرت جذب دارد. یا به عبارتی دیگر میتوان گفت که  30 تا 60 برابر حجم خود قادر است، رطوبت جذب کند. که این میزان جذب برای مصارف صنعتی بسیار چشمگیر است.

لارم به ذکر است پلیمرهای جاذب رطوبت بر دو پایه سدیم و پتاسیم می باشند که هرکدام مصارف مخصوص به خود قابلیت های جذب و زمان جذب متفاوتی دارند.

پلی اکریلات سدیم  یا پوردهای جاذب بر پایه سدیم برای تولید پوشک و نوار بهداشتی استفاده می شود که نسبت به نوع تولید و میزان جذب تیم ماتنی سلولز آنالیز مربوطه را برای بالا بردن کیفیت و همچنین میزان جدب به شما اعلام می نماید.

این ماده عمدتاً به عنوان یک عامل غلیظ کننده استفاده می شود زیرا توانایی منحصر به فردش در جذب و نگه داشتن مولکول های آب دارد و آن را برای استفاده در پوشک و ژل مو و برای گیاهان در باغچه یا خاک گلدان ایده آل می کند.

همچنین در فرآیندهای صنعتی برای حل کردن صابون ها با جذب مولکول های آب استفاده می شود.

سوپر جاذب ها کاملا غیر سمی هستند و هیچ مشکلی برای سلامتی انسان و محیط زیست ایجاد نمی کنند. در واقع این پلیمر ها پس از مدتی به آرامی تجزیه شده و به دی اکسید کربن، آب و ترکیبات نیتروژن دار غیر سمی تبدیل  و نسبت به نوع مصرف آن به عنوان مختلفی تقسیم بندی می شوند.

کاربرد بهداشتی پودر جاذب

سوپر جاذب بهداشتی درپوشک بچه، پوشک بزرگسالان ، نوار بهداشتی ، پد جاذب خون آبه موادپروتئینی، دستمال های کاغذی، پد جاذب رطوبت، انواع پدهای بهداشتی، استفاده در داروسازی، حفظ تازگی سبزی، جلوگیری از نشت ناخواسته مواد در بسته بندی ها، نم گیر دارویی و….کاربرد دارد.

بیش از ۸۰% از تولید جهانی سوپر جاذب ها در کالاهای بهداشتی مصرف می‌شود که اغلب آن به پوشک بچه اختصاص دارد.

پوشک بچه از سه لایه خارجی، میانی و داخلی (توده جاذب رطوبت) تشکیل می‌شود. جنس لایه خارجی پوشک منسوج نبافته است. در این قسمت از اوایل دهه ۱۹۸۰ تغییرات مهمی صورت گرفته و منسوج نبافته از الیاف پلی‌پروپیلن جایگزین ماده‌ای از جنس رزین آکریلیک محلول در آب و الیاف ویسکوز طبیعی گردیده است.منسوج نبافته پلی‌پروپیلن به دلیل خاصیت آبگیری، احساس آرامش بیشتری به مصرف‌کننده می‌دهد. همچنین جلوی متلاشی شدن و از‌هم‌ پاشیدگی توده داخلی پوشک را می‌گیرد.

در حال حاضر در کشورهای پیشرفته و برخی از کشورهای در حال توسعه استفاده از منسوج نبافته از جنس رزین و ویسکوز ممنوع است، این ممنوعیت به خاطر حساسیت‌زایی این محصول اعمال شده است.

لایه میانی پوشک، تیشو معمولی است که نقش محافظ لایه داخلی را بر عهده دارد. لایه داخلی که در واقع توده جاذب آن است، از خمیر کاغذ ساخته می‌شود.

استفاده از پودر سوپر جاذب در پوشک بچه به شکل تجاری از سال ۱۹۷۸ در ژاپن آغاز شد. کشورهای آلمان و فرانسه استفاده از سوپر جاذب به عنوان کالاهای بهداشتی را در سال ۱۹۸۰ آغاز کردند و آمریکایی‌ها از سال ۱۹۸۵ به استفاده گسترده این مواد در صنعت پوشک همت گماردند.

در اولین نوع این پوشک ها، یک تا دو گرم سوپر جاذب مصرف می‌شود؛ اما بعدها پوشک هایی دارای ۴ تا ۵ گرم سوپر جاذب به بازار عرضه شدند. در سال‌های بعد به ترتیب پوشک هایی سبکتر، نازکتر و با قدرت جذب بالاتر ساخته شدند. مشاهده می‌شود میزان مصرف سوپر جاذب از ۵۴ هزار تن در سال ۱۹۸۶ به ۴۳۵ هزار تن در سال ۱۹۹۲ افزایش یافته و این روند تا سال ۱۹۹۸ به ۹۰۱ هزار تن در سال رسیده است. در سال ۲۰۱۲ مصرف سوپر جاذب با افزایش چشمگیری معادل ۹/۱ میلیون تن در سال بوده است.

خرید پودر جاذب رطوبت پایه سدیم

شرکت مانی سلولزتامین مفتخر است انواع ملزومات و تجهیزات مورد نیاز صنایع سلولزی، مواد شیمیایی و … را از بهترین تامین کنندگان دریافت نموده و به دست واحدهای تولیدی در داخل کشور برساند. جهت کسب اطلاعات بیشتر، استعلام قیمت انواع کاغذ و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

 

اطلاعات بیشتر

TAI SAP تایوان 283FHA - BC

مخصوص نوار بهداشتی و زیر انداز بیمارستانی و پد بانوان

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پودر جاذب رطوبت پایه سدیم مخصوص نوار بهداشتی (Sodium polyacrylate for Sanitary Napkin)”

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *